de BUMPERS jaarplanning 2018

Beste Bumper,

Graag horen we je mening, deelname en of voorkeur voor het volgende Bumper jaar 2018. Het wordt een jaartje vol activiteiten en gezelligheid. Het bestier heeft enkele reisbestemmingen geselecteerd en graag hadden we jullie voorkeur.

De weekend trips is een nieuwtje met 1 overnachting ter plaatse. Bij deze kan je alles aanvinken of je voorkeur geven. De weekendtrips dienen wel een voorafbepaalde datum te krijgen, afhankelijk van het aantal geïnteresseerden. Overnachting = "no girls", sorry dames maar jullie kunnen en krijgen alternatieven aangeboden en of kunnen hetzelfde doen op een ander moment, onder de girls. 

Dagritten zijn er dit jaar meer dan ooit. Bij de dagtrips wordt er via WhatsApp een week vooraf gevraagd of je al-dan-niet in "stand-by" wil staan. Het weer is dan alles bepalend en er wordt dan gereden met voorkeur zondag en anders zaterdag. 

Puntentelling: om de puntentelling zeer eenvoudig te houden gaan we STRAVA integreren. Maak een account in STRAVA aan (indien je er nog geen hebt) en zet STRAVA en of GARMIN aan wanneer je een BUMPERT. Zo zien we automatisch wie er mee was. Geen formulieren, geen gedoe. Je kan tevens lid worden van de BUMPERS Club op STRAVA, klik hier. en van de BUMPERS Club op GARMIN, klik hier.

Tijdens onze ritten is het BUMPER reglement geldig en dient iedereen zich daaraan te houden. Er wordt dus strenger opgetreden op het dragen van onze kledij. Geen kledij = NIET mee rijden! Kwestie van respect voor onze sponsors en de club. Vanaf 2018 zijn de ritten ALTIJD om 9u30 in de zomer en 10u in de winter!

Klik op de button om onze enquete in te vullen, want jouw mening telt!